17-годишен кара без книжка и се обръща на селски път

Полиция

17-годишен шофьор без книжка се преобърнал с “Опел” по пътя между селата Миладиново и Рудина. Движение с несъобразена скорост е причина за произшествието. Непълнолетният е настанен в хирургичното отделение на кърджалийската болница. Съставен е акт.

При маневра на заден ход водачът на “Мерцедес” Н.Д./46/ не се убедил, че пътят зад него е свободен и ударил паркиран “Фолксваген” в Кърджали. Тестът за алкохол на шофьора отчел 1,87 промила. Задържан е в полицейското управление. Образувано е досъдебно производство.

Лек автомобил “Хонда”, управляван от И.Д./61/, се блъснал в автобусна спирка на разклона за село Черна скала. Няма пострадали. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Екип на пожарната служба изтеглил и обезопасил катастрофиралия автомобил. След отнето предимство в района на село Кирково “Мерцедес” с водач М.Х./59/ ударил товарен “Мерцедес”. Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния за произшествието е съставен акт.

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>