150 звездни постижения отличиха на тържествена церемония в ГПЧЕ „Христо Ботев“

Заключителен акорд на мероприятията на ГПЧЕ „Христо Ботев“ в Кърджали, свързани с 2 юни, Деня на Ботев, бе тържеството за награждаване на изявените ученици от Гимназията, което се превърна в празник на Знанието, на Таланта и на силата на Духа.

Официалната церемония се състоя в ресторант „Кърджали“ в изискана и тържествена обстановка, допълнена с усмивки, много цветя и вълнения.

gim-2Фанфарният оркестър под ръководството на г-жа Мария Митрева изпълниха Ботевия марш.

Център на вниманието бяха изявените ученици през учебната 2015/2016 година, които достигнаха върхови постижения в национални олимпиади, състезания и конкурси, изпълни сърцата и на учителите, и на родителите с радост и с вяра, че расте едно умно и достойно поколение.

С благодарствени думи към ученици, родители и учители, се обърна директорът на училището г-жа Йорданка Чавдарова. Тя сподели гордостта си от постиженията в различните области на знанието и на изкуствата.

Награждаването на изявените ученици започна със Звездния венец на победителите-десетте ученици, завоювали първи места на национални олимпиади, състезания и конкурси:

Георги Марков Базлянков – 12Н1

Боян Дафинов Каменов – 12Н2

Кадир-Вахид Нешев Хубенов – 12Н2

Гергана Илкова Вакарелова – 12Н2

Александра Викторова Иванова – 12Н3

Моника Манолова Кривошапкова – 12Н3

Айтач Талиб Исмаил – 11А3

Елеонора Пламенова Кирекчиева – 10А2

Моника Манолова Палова – 10А2

Веселин Златков Ликов – 8А2

gimВсички изявени ученици получиха грамота за високи постижения и издигане престижа на Гимназията и лента „Изявен ученик – 2016“, а родителите – благодарствено писмо от ръководството и учителския колектив.

За висок професионализъм и всеотдайност в работата директорът г-жа Чавдарова връчи грамоти и на 17 учители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache