Новият iPhone 7 идва в Технополис

За втора поредна година България е част от основната вълна за премиерата на новите модели iPhone на пазара и българските почитатели на маркaта ще имат възможността да са сред първите, които ще видят, пробват и купят дългоочакваните продукти.

На 23 септември, хипермаркети Технополис пускат в продажба новия iPhone 7, а най-нетърпеливите фенове вече могат да направят своята предварителна поръчка на сайта на компанията. Технополис, като официален партньор на Apple, ще бъде сред първите, които ще предложат на клиентите си новия iPhone 7, първо в хипермаркетите в София, а след това и в останалите обекти на веригата.

iPhone 7 и iPhone 7 Plus впечатляват с нови прогресивни системи за снимане и А10 мобилен чип, който предлага до два пъти по-висока производителност от iPhone 6. Новите модели притежават най-бързо работещата батерия с най-дълъг живот в iPhone досега, ултрабърз безжичен интернет и са първите водо- и прахоустойчиви смартфони на компанията. Ще се предлагат във вече познатите цветове черен, сребърен, златен, розово злато и новия цвят – черен лак. Цените на новото поколение iPhone в Технополис започват от 1519 лв. за iPhone 7 с 32 GB вграден памет, а след 23 септември ще се предлагат и на изплащане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache