В Момчилград приключи Държавното първенство по тенис на маса за ветерани

tenis-momchilgrad

65 участника от 14 мъжки и 2 женски отбора от цяла България участват в държавното първенство по тенис на маса за ветерани в Момчилград под патронажа на кмета на общината инж. Сунай Хасан. Стартът на шампионата беше даден в петък. Гости на официалното откриване бяха кметът на Момчилград инж. Сунай Хасан и Здравка Йорданова, президент на „Българската мастърс Федерация“.

„Момчилград е с дългогодишни традиции в тениса на маса“, заяви пред спортистите ветерани инж. Сунай Хасан. Той допълни, че също както много момчилградчани, е тренирал този спорт.

„Приятно изненадана съм от посрещането в Момчилград“, каза Здравка Йорданова. Тя връчи на кмета на общината почетен плакет на федерацията.

Вицепрезидентът на Международната асоциация по тенис на маса за ветерани Димитър Караиванов прочете поздравителен адрес към участниците в първенството от шампиона Даниела Гергелчева, която е почетен гражданин на Момчилград. Кметът инж. Сунай Хасан, Здравка Йорданова и президентът на местния спортен клуб по тенис на маса Ерсин Юмер връчиха купи, спечелени на различни състезания от Гергелчева.

След официалната част инж. Сунай Хасан и Димитър Караиванов направиха кратък демонстационен мач по тенис на маса.

tenis-momchilgrad3 tenis-momchilgrad2 tenis-momchilgrad1

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>