Ветераните по тенис на маса с марката „Момчилград” шампиони на България

След приключване на  Петото държавно отборно първенство по тенис на маса за ветерани „Момчилград 2016“, главният съдия м. с. Димитър Караиванов, който и като състезател спечели и две републикански титли, сподели за „Нов живот“, че желае, чрез „Нов живот“ да обяви победителите от първенството и наградите, непубликувани още в медийното пространство.

При жените – отборно първи са ОСК „Поморие 12“. На двойки-жени шампиони на България са  Боряна Пашкова, Елена Манчевич от същия клуб. При мъжете 40-49 г. начело са СК „Варна-15“, при 50-59 г. – КТМ „Роко“- Шумен. Шампион на България 60-69 г. е СКТМ „Родопи“- Момчилград , в състав Димитър Караиванов, Иван Станков и Цоко Кралев.

Над 70 г. първи са СКТМ „Габрово“, на двойки – мъже 40-59 г. шампиони станаха  Пламен Панайотов и Тихомир Мичев от СК „Варна-15″. Над 60 г. златните медали завоюваха  Димитър Караиванов  СКТМ“Родопи“ – Момчилград и Цветан Росалийски от Враца.

С почетни плакети бяха наградени най-възрастните участници – Боряна Пашкова от „Поморие-12“ и Борис Червенков от „Морски дяволи“- Варна. За дългогодишно участие в държавните първенства бе награден Николай Панайотов от Бургас. За особени заслуги з. м. с. Здравка Йорданова връчи купата на Българска Мастърс федерация на Димитър Караиванов.

Макар и да е в Монпелие, европейската шампионка Даниела Гергелчева изпрати поздравителен адрес. По нейна воля три от кристалните й купи бяха връчени на кмета на Момчилград инж. Сунай Хасан, на президента на Българска мастърс федерация з. м. с. Здравка Йорданова и на президента на СКТМ“Родопи“ в Момчилград – Ерсин Юмер. Тези награди ги давам в знак на благодарност и уважение, каза по телефона Даниела Гергелчева.

Снимки: Стайко КАФОВ

turnir1

З. м. с. Здравка Йорданова връчи купата на Българска Мастърс федерация на Димитър Караиванов

На водещата снимка: Отборът на СКТМ „Родопи“ в Момчилград – шампион на България

 

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *