Как ще гласуваме на балотажа

izbori_prezident_glasuvane_1_radka

Най-късно до събота бюлетините за балотажа на президентския вот трябва да стигнат до всички секции в страната. Дотогава те ще се пазят при строги мерки за сигурност.

Запазват се номерата от първия тур, както и всички контроли и отличителни знаци на бюлетината, обясниха от ЦИК.

Бюлетините ще бъдат по-къси и ще трябва да се сгъват по начин, по който хем да се запази тайната на вота, хем да се откъсне отрязък с уникален номер.

Изборът си ще посочваме с X или V, изписани със син цвят в квадратчетата срещу имената на Цецка Цачева и Румен Радев или „Не подкрепям никого“. При грешка ще имаме право и на втори опит. Но само веднъж. Всяка бюлетина, която стане жертва на художествени заложби, ще бъде обявена за недействителна.

Този от кандидатите, който спечели по-голяма подкрепа, независимо от гласовете „Не подкрепям никого“, ще е новият стопанин на „Дондуков“ 2.

Ако гласуваме само на един от двата тура на изборите за държавен глава, няма да се налага да извиняваме отсъствието си от вота, тъй като все пак сме взели участие в него.

Вижте също...

3 отговори

 1. ДАЛИ ЯШАР казва:

  Гюлтееен нердесииин
  Нердесин Гюлтееен

 2. Gullteen казва:

  Burda.

 3. ЯШАР казва:

  Bravo gulten e nomer edno samo ce na prikazka i na samocuvstviye bez pokritiye i po osrebravane na fakturi ste zamestva v tova otnoseniye muzekito koyto sega osrebryava pri dostadciite

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>