Шампанско и хоро пред клуб Червеното в Кърджали. Милко Багдасаров: Ген.Радев обедини първо БСП, а след това и всички, които искат промяна

Шампанско и хоро пред клуб „Червеното“ тази вечер в Кърджали. Областният лидер на БСП Милко Багдасаров, която на тези президентски избори застана зад кандидатурата на ген.Радев, победител в изборите, каза: „България може да бъде спокойна. България избра президент обединител. Генерал Радев най-напред обедини БСП, а след това за една седмица сега обедини всички, които искат промяна. Всички, които искат България да се развива. И аз съм сигурен, че той ще направи така, че през следващите десет години страната ни под неговото управление да бъде най-обединената нация“. Ако някой  не разбра, че народът подкрепи Радев, защото той демонстрира, че няма никакви задкулисни договорки в неговото съзнание, мисъл и поведение, не е участвал в изборите, каза още Багдасаров. Като един от най-дългогодишните председатели на партии у нас, той коментира и въпроса дали се очаква политическа дестабилизация сега.  Политиката се характеризира със завъртането на колелото. Надявам се да сме си направили изводите и поуките от всички ни предишни управления и да застанем стабилно занапред.

Багдасаров изрази мнение, че преди представянето на генерал Радев пред Националния съвет на БСП, е имал резерви към него. Но след представянето му се е уверил, че той отговаря на най-важното условие – да обединява.

Още в 20 часа, когато бяха ясни изборните резултати от екзит-пола, в клуба на БСП и предизборен щаб гръмнаха първите бутилки шампанско. Всички, убедени в победата, изчакваха новините с народни носии. В клуба на БСП бяха областният лидер Милко Багдасаров, общинският лидер Георги Кючуков, бившият дългогодишен общински съветник от БСП Милан Миланов, активисти и симпатизанти, младежи от инициативния комитет. В 21 часа, преди изявлението на премиера Бойко Борисов по повод изборното поражение, загърмяха бутилките с шампанско. Пред щаба се изви хоро, поведено от областният лидер Милко Багдасаров, който развя националния трибагреник. Всички се почерпиха с червено вино, домашно производство на симпатизанта Георги Мавродиев от Ивайловградско. Веселбата продължи до късно.

Снимки: Радка ПЕТКОВА

bsp_2 bsp_3 bsp_4

Вижте също...

3 коментара

  1. анонимен каза:

    Господин Багдасаров, къде бяхте през двата тура на изборите, колко СИК посетихте, на кого указахте морална подкрепа, оставихте хората си като парче месо в устата на кучетата!

  2. До Граздан Колев каза:

    А бе, Гроздане. Колко мандата ти трябват за да видиш, че БСП-то в Кърджали е на държавна ясла в Министерството на образованието. В това училище никой учител не е учител.Там е скупщина от комунисти.

  3. Учител каза:

    На Колев не му стиска да се намеси там поне да се карат часове, ако не и нещо повече. Къде, къде беше по-лесно да махне Петрова и с две полицейски коли да въдвори временно изпълняващ директор в гимназията по икономика, на която всички й се „радват“. По-голяма глупост никой не е сътворил.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *