Оспорвани полуфинали на общинското по футбол за ученици

%d1%84%d1%83%d1%82%d0%b1%d0%be%d0%bb

Оспорвани полуфинали се играят в общинското първенство за ученици в Кърджали. Мачовете текат на стадион „Горубсо”. Следващата седмица ще се състоят финалните срещи. Това съобщи главният съдия Войко Войнов. Отборите, участващи в надпреварата са общо 18. Победителите в трите възрастови групи отиват на областно първенство, което ще се състои през март 2017 г. Турнирите са по инициатива на Министерството на образованието.

От 5 до 7 клас в общинското първенство участват пет тима. Те са от ОУ”Св.св.Кирил и Методий”- Стремци, СУ”П.р.Славейков”, ОУ”Св.св.Кирил и Методий” – Кърджали и СУ „Йордан Йовков”.

В групата на учениците от 8 до 10 клас се състезават 8 отбора. Те са от Професионалната гимназия по икономика „Алеко Константинов”, ОУ”Св.св.Кирил и Методий”-Стремци, СУ”Владимир Димитров-Майстора”, ПГПЧЕ „Хр.Ботев”, Професионална гимназия по строителство, СУ”Отец Паисий”, Професионална гимназия по туризъч „Проф.д-р Асен Златаров” и СУ”П.Р.Славейков”. При големите от 11-12 клас отборите са пет: Професионалната гимназия по икономика „Алеко Константинов”, Професионалната гимназия по строителство, Професионалната гимназия по туризъм ”Проф. д-р Асен Златаров”, СУ”П.Р.Славейков”, СУ”Отец Паисий” и ПГПЧЕ”Христо Ботев”.

Георги КУЛОВ

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>