„Докторите” се готвят за мача с общинарите от Ардино

Отборът на „Докторите” с капитан д-р Тургай Мустафа, началник на отделение „Уши, нос и гърло“ в Многопрофилната болница за активно лечение „Д-р Атанас Дафовски” АД в Кърджали проведе в петък вечерта поредната си тренировка на изкуствения терен на СУ „П.Р.Славейков” в Кърджали. Медиците продължават да се готвят за приятелската среща с тима на община Ардино. Двубоят е в събота (26 ноември) на градския стадион в града под Белите брези. Очаква се на терена да се появят областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, кметът на община Ардино Ресми Мурад, председателят на общинския съвет Сезгин Байрям.

%d1%82%d1%80%d0%b5%d0%bd%d0%b8%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%ba%d0%b0„Мотивирани сме и ще излезем за победа срещу чиновниците от Ардино”. Това заявиха наставникът  на „Докторите” хирургът д-р Мюмюн Мехмед, футболен ветеран от Момчилград и треньорът по кондиционна подготовка – анестезиологът от кърджалийската болница Халим Исмаил. Те отбелязаха, че за тях ще бъде чест и удоволствие да играят срещу отбора на община Ардино. „След тежката и напрегната работна седмица всеки уикенд се събираме, за да се разтоварим. Човек може да бъде добър и в медицината и в спорта”, сподели д-р Мюмюн Мехмед.

Вратар на тима на „Докторите” е очният специалист д-р Ерай Дурмуш.  Припомняме, че през месец октомври на Областния благотворителен турнир по футбол, организиран от Сдружение „Регионален Младежки Парламент”/РМП/ и община Кърджали д-р Дурмуш получи приза за най-добър вратар.

В тима на „Докторите” играят още травматологът от кърджалийската болница Ахмед Юсеин, бизнесменът Кадир Аптикадир – Конти, представителят за областта на хасковската фирма „Тимс” Ерай Али. Освен тях в отбора са още кметовете на ардинските села Башево и Чубрика – Мюрен Сали и Фердун Али. Очаква се в събота те да играят срещу своите началници.

Гюнер ШЮКРИ

 

 

 

 

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *