Неджми Али похвали актива на ДПС в Джебел на следизборна среща в комплекс „Маказа“

dps-cebel

По инициатива на евродепутата от Алианса на либералите и демократите в Европа (АЛДЕ) Неджми Али организира работна среща с членове и симпатизанти на ДПС от целия Джебелски регион. Събитието се проведе в комплекс „Маказа” край Момчилград.  Присъстваха народният представител и член на ЦОБ на ДПС Ердинч Хайрула, областният лидер на ДПС инж. Изет Шабан, народният представител Мустафа Ахмед, кметове на общини, председатели на ОбС на ДПС от областта.

На срещата бе обсъдена и анализирана актуалната политическа ситуация в страната, както и новите предизвикателства пред либерализма, след проведените президентски избори.

Евродепутатът Неджми Али благодари на целия актив на ДПС за единната и сплотена подкрепа, която бе дадена на партията на изминалите президентски избори.

Гюнер ШЮКРИ

Вижте също...

10 отговори

 1. kirkovo Н. Юсеин казва:

  Браво . От както е създадена ДПС , Вие се ззанимавате само с избори, кражби и далавери . Нищто за овкновения човек. За 30години, построихте , само САРАЙИ И КОМПЛЕНСИ , като МАКАЗА за ядене и пийене,.Една земеделска песия е не достатъчна , за направените расходи за всеки по оделно от Вас..Каква изборна робеда , какъв анализ , изроди такива.. Бахрито в Джебел Ви разгроми . Нат 300хл. гласа по малко за ДПС спрямо предищните избори в България. Кръчмарските Ви сметки са грешни .Вече балами няма..Хайде Кърджали ссъс ПП ДОСТ, само напред…

 2. Неджмие казва:

  Абе Неджми и вие сте против референдума, тоест против народа! Депесе е доказана антинародна партия. Заради вас тютюна не върви. Заради вас децата ни са в Белгия.

 3. Анонимен казва:

  Актива на дпс получил похвали, бонуси, премии, ядене пиене в кръчма Маказа. А избирателите какво получават, сигурно пак голата опашка. Браво браво

 4. Анонимен депесар казва:

  Яжте и пийте сега. Скоро Бахрито ще ви изкара сметката. Щом го оставихте толкова време да краде, сега ще окраде и вас. А той е много крадлив. Ама така ви са пада.

 5. Народът е беден и ще наказва казва:

  Нито гаДОСТ, нито ДпС имат бъдеще! Краят на некадърниците и мафиотите дойде! Свършено е с вас.

 6. Авни казва:

  А бе, чий е този комплакс „Маказа“? Я дайте да видим откъде има толкова пари та да построи такъв компилекс. Кои лица стоят зад този човек? Как се изкарват тези пари с банички?

 7. Исмаил казва:

  От дост казват че Неджми е купил тютюневия склад в Джебел ищял да прави там хотел. Колко ли пари имат тези депесари бяф??? Откъде ги имат?

 8. От възмутени Джебелчани казва:

  Г-н Али, вашият многократен лауреат на агентските и възродителските науки, сегашният кмет на Джебел, който смени партийната вяра и стана ислямистко мекере на гаДОСТ… Какво ще правите с него? Да разбираме ли че сте се наговорили да изкара мандата докрай? Ние го избрахме като магаре от ДПС, а сега си имаме магаре от ДОСТ. Ние гражданите на Джебел се чувстваме измамени. Искаме незабавни мерки и нови избори!

 9. kirkovo Н. Юсеин казва:

  Ì niye ne iskame Nedjmito za naroden prestavitel ama kakvo da se pravi….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>