Структурите на БЧК в Кърджалийско правят равносметка за годината

Продължава отчетно-изборната кампания на БЧК  в област Кърджали. През седмицата членовете и делегатите на Общите събрания в Ардино и Джебел приеха отчетните и планиращите документи  за следващия мандат на дейността си. На 5-и декември провеждането на събранието  в  Ардино даде възможност на членове и доброволци  от общинската организация да отбележат и Международния ден на доброволеца. „Радвам се, че отново инж. Мехмед Алиев ще води общинската организация на БЧК в Ардино, която е сред водещите в областта, и благодарение на изключителната подкрепа  на кмета на община Ардино- Ресми Мурад”, заяви в своето приветствие  Жана Чакърова-Шукерска. Зам.-председателят на Областния otchet1съвет инж.  Кузман Димов връчи грамоти за активна дейност и съпричастност към принципите на Червения кръст на м.с. Пакизе Мустафова, м.с. Венета Стефанова,  Селяхидин Карабашев и на Евгений Смирнов – за благотворителни изяви в подкрепа на нуждаещи се лица.

Директорът на дирекция „Социално подпомагане“ в Джебел Емине Сали е новоизбраният председател на общинската организация. С грамота за  досегашната си дейност бе отличена Василка Симитчиева  Новоизбраното ръководство сподели вижданията си за бъдещото развитие на организацията в община Джебел.

Привличането на нови хора, професионалисти в своята област, готови да работят в екип за каузата на Червения кръст, е гаранция за утвърждаването на положителния образ  на най-голямата в област Кърджали неправителствена организация.

 

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *