Грейна в Крумовград коледната елха с надежда за топлина и светлина във всеки дом

koledna-elha
  • До  16 декември продължава благотворителният базар в подкрепа на децата с увреждания
  •  Кметът Себихан Мехмед пожела на всички Новата 2017 година да бъде добра, благословена, спокойна  и пълна със здраве и успехи!

Събитието бе съпътствано от коледен благотворителен базар в подкрепа на децата с увреждания в община Крумовград. Той е организиран от Общинската организация на БЧК, община Крумовград, читалище „Христо Ботев 1914“ и СУ „Васил Левски“. С голям ентусиазъм в приготвянето на сурвачки, картички, коледна украса, накити и кулинарни вкусотии се включиха деца и възрастни, представители на детски и учебни заведения, извънучилищни звена, пенсионерски и обществени организации.

koledna-elha1 Събраната сума  е 2680 лв. Благотворителната акция ще продължи до 16 декември, когато на общоградски коледен концерт ще бъде организирана кулинарна изложба в подкрепа на каузата, а дотогава, пакетирани  трайни хранителни продукти  ще се събират в читалище „Христо Ботев 1914“.

Преди да заблести коледното дърво, младите таланти на Крумовград посрещнаха Дядо Коледа, рецитираха, пяха и танцуваха. След което добрият старец заедно с кмета на общината Себихан Мехмед и зам.-кмета с ресор „Образование, култура, здравеопазване и социални дейности“ Неждие Акиф запалиха светлините на „дървото на надеждата“ и пожелаха на koledna-elha2крумовградчани да посрещнат Коледа в топлина и светлина и всеки да получи подаръка, който е мечтал.

Кметът Себихан Мехмед пожела на всички Новата година бъде добра, благословена, спокойна  и пълна със здраве и успехи!

koledna-elha4

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>