Инициативата на областния управител „Да подарим надежда за Коледа“ помага на децата с увреждания Рая и Туана

aleko1

За 11-а поредна година в навечерието на Рождество по инициатива на областния управител  Илия Илиев ще се проведе Благотворителната кампания „Да подарим надежда за Коледа” в подкрепа на децата с увреждания. Училища и читалища от цялата област ще се включат в традиционния коледен базар, на който ще се продават ръчно изработени сувенири, картички, сурвачки, лакомства и предмети за бита в полза на децата в нужда. Базарът ще се състои на 19 декември, понеделник, от 16 часа във фоайето на Дома на културата. Тази година средствата, събрани от кампанията, ще бъдат предоставени за лечение и рехабилитация на Рая Иванова, на 6, 5 години от Кърджали и Туана Хасан, на 5 години от Момчилград, които са с вродени аномалии на нервната система. Областният управител Илия Илиев призовава всички граждани, фирми и институции, които са съпричастни към каузата на децата с увреждания и техните семейства, да дарят средства по банков път на сметката на читалище „Обединение“ в Първа инвестиционна банка. Читалището е партньор на кампанията от първото й издание, заедно с ОДК, РУО, отдел „Закрила на детето” и др.

Банковата сметка  e:

IBAN – BG 43FINV91501204222439
BIC
 – FINVBGSF .

Всяка година стотици фирми, институции и ученици се включват в инициативата, за да дадат кураж и надежда на болните деца и техните родители.

За последните 7 години кампанията е събрала дарения в размер на близо 90 000 лева.


ДА ПОДАРИМ НАДЕЖДА ЗА КОЛЕДА!

 

Благотворителна кампания на областния управител

в подкрепа на децата с увреждания

 

Първа инвестиционна банка

IBAN – BG 43FINV91501204222439

BIC – FINVBGSF

Читалище „Обединение”

 

Големите дела започват с малки добрини!

 

Вижте също...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>