Хасан Азис на митинга в Могиляне: Очакваме на предстоящите избори ДПС да бъде най-малко трета политическа сила

dps-mogilyane12

Днес нашите братя и сестри християни  честват най-светлия християнски празник, нека да им е честит. Нека между нас да има добруване, нека да има берекет, нека да има мир в нашата страна и в света.  От една страна нашите и сестри християни празнуват най-светлия християнски празник, а ние тук се събираме, за да провеждаме нашите възпоменателни митинги за събития от преди повече от трийсет години. И го правим с най-добро чувство, защото нито на един наш възпоменателен митинг никой в нашата страна няма да чуе нищо лошо по отношение към това, което е станало към нашите братя и сестри християни, изтъкна на възпоменателния митинг пред Тюркян чешма в Могиляне заместник-председателят на Националния съвет на Движението за права и свободи и кмет на Кърджали инж. Хасан Азис. Единственото нещо към, което ние имаме претенции е по отношение на държавната политика, нещо което няма нищо общо с нашите чувства и добруване с нашите български съграждани. Затова този християнски празник е един споделен празник и е повод ние да си спомним за декемврийските събития, защото Тюркян в настоящия момент е един критерий, едно осмисляне на историята, какво е станало и какво ние трябва да правим, за да не се случи на никоя Тюркян от тук нататък, за днес и за утрешния ден, добави  инж. Хасан Азис.

Нашият председател каза нещо много важно, че в страната демокрацията е в опасност, защото за пръв път от много години насам в управлението на страната пак участват крайни елементи-националисти, което не е полезно за нашата страна. Това правителство се разпадна, защото ценностната система в него я няма. Това, което очакваме на предстоящите парламентарни избори е ДПС да бъде най-малкото третата политическа сила в нашата страна, за да има адекватно участие в управлението на страната, заяви зам.-председателят на Движението.

Снимка: Мехмед РЕДЖЕБ

Вижте също...

6 отговори

 1. sertab казва:

  Da ama ne toya pit nyama da stene drugari !

 2. земон казва:

  дпс олиргасите има да чакат всички до един ще получат забрана за влизане в Турция

 3. Можем да мислим казва:

  Интересно Ахмед Доган защо не посещава гроба на бебето Тюркян от 26 години всички турци гласуваха за него.Нека да каже кой ще носи отговорност за убийството на невинната Тюркян и останалите невини убити от ДС БКП сегашните БСП и чадърите АТАКА,ГЕРП,ДПС и останалите партии.

 4. ANONIMEN казва:

  Г-н Азис дпс и ДОСТ ще бъдат на шесто и седмо място в парламента

 5. турчин казва:

  Махнаха символите на комунизма но не можаха имената . То е следствие на продажниците и некомпетентните в ДПС

 6. anonimen казва:

  hasan azis oste sanuva predisnite izbori
  garantiram ste badete na 6 miyasto
  ima opasnost da ne skocite 4 %
  izborite nablijavat presrocni parlamentarni
  nesa prezidentski nesa
  stese sabudite sled izborite

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>