Цвета Караянчева: Една от целите на ГЕРБ за 2017 г. е да спечели предстоящите предсрочни избори

cveta-karayancheva

Една от целите на ГЕРБ за 2017 г. е да спечели предстоящите предсрочни парламентарни избори, да се сформира дясно правителство, което да продължи политиките на правителството на ГЕРБ, което след няколко седмици ще остане в историята. Можем да се обединим единствено и само около политики и в никакъв случай власт на всяка цена, казва в интервю за „Фокус“ народният представител и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева. „Имахме 4-годишна програма, но спряхме до втората година. Имаме още много приоритети, които трябва да се изпълнят. Надявам се да успеем да продължим добрите политики, които бяха заложени в нашата програма като трето правителство на ГЕРБ“, коментира Караянчева.
Тя заяви, че се изготвя стратегия за следващите избори. „Направили сме си изводите. Надяваме се да направим добри резултати. Убедена съм, че ще имаме такива и в крайна сметка всичко е въпрос на политики, на които българските граждани трябва отново да ни повярват. Трябва да бъдем искрени да обясним къде сме сгрешили и да бъдем смирени, защото понякога прекаленото самочувствие и високомерие не води до добри резултати“, каза още Цвета Караянчева.
Люба АЛЕКСИЕВА

Вижте също...

9 отговори

 1. Мария казва:

  Няма да стане, Цвете! Този път няма да стане! Забравихте се в кражбите и лъжите!

 2. Мислител казва:

  И защо да те изберем отново? За да продължите мръсната си кадрова политика в училищата?
  Нямаш шанс! Ти беше глуха за хората, които не са актив на ГЕРБ и това ще те прати в канализацията на историята. Хареса тида те опияняват и ласкаят клиентелистите от ГЕРБ и сега ще си платиш цената.

 3. дидо казва:

  А театъра ?Какво направихте с него? Хората плачеха а ти нищо не направи!От театър направихте читалище! А нагласения конкурс за вашия гербер?Как мислиш дали ще гласуваме за теб?

 4. SID казва:

  IZTIRVAHTE VLAKA.GOSPOJO.

 5. една българка казва:

  цялата ВЛАСТ -не , вече доказахте , че не се кадърни да управлявате и сте глухи за политиките , които ще подобрят нашия живот.КОНКРЕТИЗИРАЙТЕ ГИ ТИЯ ПОЛИТИКИ- страх ви е! Няма кой да ви вярва вече !В тази бюрократична държавна машина никой не работи за благото на народа ! Докогаще играете по свирката на Брюксел?

 6. Хо Хо Хо казва:

  С тези скъпи свинетки не можете да печелите избори повече. Сами си набихте дузпата от алчност. Сега ще оперете пешкира! Може ли да плащаме два пъти по-скъпи винетки от Швейцария, бе вие луди ли сте от алчност?! Абе вие сте за затвора бе ей!

 7. ВиК казва:

  Започвам обратно броене!През април ще пусна водата,и поемате по канала…

 8. Разочарован от ГЕРБ казва:

  Не се надявайте! Късно е да се смирявате и да се лекувате от високо самочувствие и високомерие. Няма толкова безполезно, даже вредно, присъствие на депутат от област Кърджали, колкото от Вашето г-жо Караянчева. Нищо направено от Вас няма да се спомене, освен ненаситната Ви жажда да уволнявате и назначавате безпринципно активстите си. Депутати от ДПС оправиха пътищата към Кърджали, Димчо Михалевски ни остави водното огледало, водния цикъл и много други придобивки. А Вие освен да използвате трибуната, за да слушаме Вашето кресчендо, нищо не направихте. Затова ни оставете на мира!

 9. Пипи казва:

  Това е наглост!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>