Засега няма промяна в дните на ваканция за училищата в област Кърджали, обстановката се следи

Засега няма промяна в графика за дните, обявени за неучебни в училищата в област Кърджали, каза началникът на Регионалното управление по  образованието Гроздан Колев. Той уточни, че информацията, която дава, е към настоящия момент. Той припомни, че в общините Ардино, Кърджали и Джебел неучебните дни са два – 9 и 10 януари, а за останалите общини ваканцията е тридневна – от 9 до 11 януари.  Информацията, която постъпва при нас е, че няма проблеми с пътната инфраструктура и че условията при тази зимна обстановка са нормални, има възможност стаите да се отопляват. В ранните следобедни часове има заседания на кризисни щабове в някои общини, уточни Колев. РУО е в постоянен контакт с общините и в готовност да реагира.

Вижте също...

5 коментара

 1. Анонимен каза:

  Моля да вземат решение по бързо, защото учениците, които да не си тръгват на празно в това време..

 2. анонимен каза:

  Гроздан Колев няма деца ученици ако имаше веднага щеше да вземе решение Не го е грижа за нашите деца Те пътуват с автобуси не дай боже се случи нещо да го няма в Кърджали

 3. седем осми каза:

  До 15.21-Не желая на никого да се случи нещо лошо, но ви уверявам, че даже и тогава Гроздан Колев ще си стои необезпокояван на мястото. Не разчитайте на понятия като съвест и морал, това са непознати за него категории.

 4. Разочарован каза:

  Гроздан Колев е в комфортния си топъл кабинет и се е снишил да не влиза в очите на началниците си с допълнителни ваканции. Ако родителите мислят за децата си, нека утре да идат в училище с термометри и след това да идат при него извън приемния му ден!

 5. Родител каза:

  Детето ми още кашля в къщи радиаторите ни ра ботят нон стоп не могат да се пипнат от горещина и е нормална топлина а какво остава за тези огромни училищни стаи.Колев да стой 8 часа в една класна стая да видим как ще му увисне сопола.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *