Министерска заповед: Удължава се дървената ваканция за шестте общини с два дни, в Ардино утре са на училище

SAYT_MON_Grozdan Kolev_02

Изготвена е министерска заповед за неучебните дни в област Кърджали, каза началникът на РУО за областта Гроздан Колев. Преди малко е получил обаждането от Министерството на образованието и науката, с което му съобщават, че е вече факт. За неучебни се обявяват 12 и 13 януари за общините Кърджали, Кирково, Черноочене, Крумовград , Джебел и Момчилград. В Ардино децата утре са на училище. Това решение е взето след взетите становища на общините и  анализа на зимната обстановка, която са направили. В Ардино казаха, че са подготвени да посрещнат децата, пътищата са добре почистени и има условия за учебен процес в отоплени стаи, каза още Колев.

Eвентуално удължаване на ваканцията и след 13-и януари при задържане на същите условия навън ще стане отново с министерска заповед и след свеждане на информацията от обстановката в областта до министъра на образованието и науката.

Вижте също...

3 отговори

  1. Анонимен казва:

    Колев да не е бил тук, че говори 9 градуса в стайте и това за вас е нормално?

  2. Taksistar казва:

    Ihuuuu, gazovoto parno raboti…topli serioznite pokrivi i serioznite patni platna!

  3. Разочарован от ГЕРБ казва:

    Този втръснал на всички Началник защо не тръгне с термометъра и да види истината? Докога ще се крие в топлия си кабинет?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>