Ето как инж. Хасан Азис отговори през Фейсбук на учениците, молещи го да удължи ваканцията

Учтиво, но закачливо обръщение към учениците направи преди около час кметът на общината инж. Хасан Азис. То е публикувано в профила му във Фейсбук. Поводът за него е удължената отново „дървена“ ваканция. А причина са, както той сам пояснява, всички съобщения, които са му били изпратени с молба за още неучебни дни. Ето какво написа градоначалникът:

„Скъпи ученици, трогнат съм от всички съобщения, които ми изпратихте за удължаване на грипната ваканция. Чувствам се длъжен да отговоря след като съм „честно помолен”, към мен се гледа с „искрени надежди”, отправени са „топли молби”, Министерство на образованието и науката реши за дните 12 януари /четвъртък/ и 13 януари /петък/ да бъдат неучебни.“

След информативната част в обръщението с вплетени хумористични нотки в нея, инж. Хасан Азис има и една молба към учениците. Тя е да бъдат редовни в часовете, да се учат и да изпълняват задачите на техните учители, когато на 16 януари отново започнат учебните занятия.

„Уверен съм, че с ВАС сме добър екип и ще наваксаме с учебната програма! С уважение: Ваш г-н Кмет“, са финалните му думи, с които завършва неговия пост, адресиран към младите жители на общината.

Кметът се обръща и към родителите с кратък коментар за причините за удължената отново ваканция.

Неговият пост бързо започна да събира лайковете на кърджалийци, а някои даже го споделят в профилите си в социалната мрежа.

Божидара АНГЕЛОВА

 

 

Вижте също...

4 коментара

 1. Мустафа каза:

  Кметът да си свърши работата като кмет за почистването на града от снега и леда! В града е пълен ад, кмете – хем хлъзгаво, хем тъмно! Закачките остави на артистите, а ти си кмет! Безобразие!

 2. Бай Асан каза:

  Кмете , какво ще отговориш на тези 2 фейсгрупи?

  „НЕ на увеличението на местните данъци и такси в Кърджали“
  „Гражданите На Кърджали“

 3. Анонимен каза:

  От герп май събират подписи за оставката на кмета, за това че вали много сняг

 4. загрижен каза:

  На ниво си кмете. Световно. ГЕРБ са в сняг и ужас за рейтинга си. И естествено и подписки ще пускат и модписки. Да пътуват! Народът вижда, оценява, прави си изводи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *