Български транспортни фирми се готвят да затворят границата, ако гръцките фермери започнат блокади

Български превозвачи са в готовност за контрапротест, ако гръцките фермери блокират границата ни другата седмица. Това съобщи в предаването „12+3“ на програма „Хоризонт“ Веселин Данков от Съюза на българските транспортни работници:
До момента сигналите, които имаме, показват, че гръцките фермери се готвят да блокират Гърция изцяло и да използват чуждите превозвачи, за да може да се чуе техният глас по-силно в границите на Европа. За утре се очертава в град Лариса да има насрочено заседание на синдиката, който да реши по какъв начин и на кои места да се започнат действията. 

Ние обявяваме, че ако дори една граница между България и Гърция бъде засегната от действията на гръцките фермери, автоматично всички граници между България и Гърция ще бъдат блокирани, защото на границата гръцките фермери не притесняват никого освен чуждите граждани, които пътуват в този момент в посока от и за Гърция.

От Съюза на българските транспортни работници са изпратили декларация до всички институции, в която настояват да не се допусне затваряне на границите заради гръцките протести.

1 отговор

  1. Blue каза:

    Mvr ministara zakluchva bg sinori s katinar – nikoi nema da izliza, nikoi nema da vliza v rbg. Do nova zapoved. Sha pravi profitaktika na pc systemata na mvr 4 meseca.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache