Цвета Караянчева повежда патриотичен марш в Кърджали

144 български трикольора ще се развеят в центъра на Кърджали в навечерието на 19 февруари – денят, в който се навършват 144 г. от обесването на Апостола. Ще ги дари Цвета Караянчева, а с тях ще дефилират участниците в  организираната от нея инициатива „Патриотичен марш“, се казва в разпространено съобщение на ПП ГЕРБ до медиите.

Шествието ще тръгне в събота, 18 февруари, в 11 часа от площад „Освобождение“ и ще завърши с поклонение и поднасяне на венец пред Паметника на Левски. „Поставяме началото на едно благородно начинание – с общоградско шествие да отдаваме почит и признателност на най-великия сред българите – Дякона Левски и хилядите знайни и незнайни герои на националното освобождение“, изтъкна Караянчева. Тя ще предвожда колоната заедно с Гвардейския ученически отряд, а националните трибагреници ще бъдат дарени на училища и държавни институции. Караянчева приканва всички родолюбци да излязат и да покажат единение и почит към националните светини, се казва в съобщението. 

Вижте също...

2 коментара

  1. 000 каза:

    Хем патриоти, хем политици и барабар с ученици. Дублиране на общинско мероприятие, гласувано от общинските съветници

  2. 007 каза:

    На 26 март Цвета ще поведе траурно шествие!Големо разочарование и много,много слъзи ще пролее…До тук с големата политика.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *