Милко Багдасаров: Вярвам във вашата мъдрост и желанието за промяна!

 Парламентарни избори 2017

      Приятели, 

Поставени сме пред избор. От този избор зависи настоящето и бъдещето на всички ни.

БСП – Кърджали се явява на тези избори за Народно събрание като отбор, като екип от доказани професионалисти. Листата на кандидатите е балансирана и много силна. Знаците в нея са недвусмислени и категорични в направленията, които за нас са приоритет.

Водачът Александър Симов от самото начало превърна Кърджали в своя кауза. Заяви и показа с делата си, че ще бъде непримирим в нашата битка срещу ДОСТ и всеки друг, който би дръзнал да прокарва интересите на чужда държава в рамките на суверенна България. С достойнство и чест се изправя и срещу останалите опоненти в предизборната надпревара.

В нашата листа не само на думи, а на практика, даваме път на младостта. Неслучайно е моето последно място в нея. На първите позиции са младите хора – символ на честност, професионализъм и родолюбие. Вярата им, амбицията, техният устрем и плам са залог за по-доброто бъдеще на града, областта и страната ни!

Скъпи мои съграждани,  вие сте хората, с които споделям ежедневието на кърджалиеца, вярвам във вашата мъдрост и в желанието ви за промяна. Приканвам ви към активност в изборния ден с №10 в интегралната бюлетина!

 Каузата „Кърджали“ си заслужава! 

Милко Багдасаров

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache