Радослав Милев: Да спрем беззаконието и корупцията

Обръщение на водача на листата на партия Нова република в Девети многомандатен избирателен район Кърджали

Уважаеми съграждани,

Вие ме познавате добре. Не съм дошъл в Кърджали за тези избори и няма да си тръгна след тях. Тук съм роден, тук са моите родители и моето семейство, тук развивам моя бизнес.

И аз като вас от сутрин до вечер работя, за да реализирам своите идеи и намерения.

И аз като вас искам да направим Кърджали чист, подреден и привлекателен, защото това е нашият дом.

И аз като вас искам нашата България да бъде красива и богата и да застане до най-развитите държави в Европа. Това не може да стане без да разрешим най-големия проблем, който ни мъчи и спъва нашето развитие – неразкритата и ненаказана корупция. Битката с нея трябва да започне час по-скоро и да обхване всички сфери. Тази битка може да се извърши от хора като нас от Нова Република, твърдо решени да спасим държавата си, хора, доказали своята смелост и последователност, хора с политическа биография, от която не се срамуваме. В тази битка ще разчитаме на вашата подкрепа, защото това е наша обща битка.

Уважаеми съграждани, приятели,

Както всеки път преди избори, в нашия регион лъжепатриоти и псевдоспасители развяват знамето на омразата и етническото разделение, за да ни настройват един срещу друг и да всяват страх. Не се поддавайте.

Не вярвайте на тези, които вчера са открили Кърджали на картата на България и се кълнат, че той е тяхна кауза. Те утре ще си заминат, а ние отново ще застанем рамо до рамо и ще продължим живота си заедно.

Не се връзвайте на захаросани обещания на забогателите от статуквото бензинджии, боклукчии, фармацевти и други, които ви убеждават, че ще се борят със статуквото.

Не се подвеждайте от доказани службогонци и партийни брокери, които искат вашия глас, за да седнат отново в министерски кресла или да се наредят някак на държавната трапеза.

Отваряйте си очите на 4. Пълно е с политически ментета!

Уважаеми съграждани,

Вие ме познавате добре. Вече втора година съм общински съветник и отстоявам вашите интереси, споделям вашите тревоги, обсъждам с вас важните за града решения. Смятам това за мое морално задължение. Доказал съм своята последователност и решителност в отстояване на принципни позиции. Често гласът ми е бил самотен, но това не ме е разколебавало, защото съм вярвал че съм полезен, защото съм чувствал вашата подкрепа.

На 26 март очаквам отново да ме подкрепите, за да продължа да работя за вас и в Парламента на Република България. Няма да лъжа, че ще променя с вълшебна пръчка страната. Но мога да обещая смелост и решителност, с която ще отстоявам нашите общи позиции. Мога да обещая компетентност да посочвам проблемите и да предлагам решения. И силен глас за Кърджали, който да се чува в Народното събрание.

Уважаеми съграждани, приятели

Подкрепете ни. Гласувайте с номер 4 за Нова република.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache