Цвета Караянчева: Ние от ГЕРБ имаме волята и силата да държим България в правилната посока, на 26-и март избирайте с разум и сърце

ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2017

Хиляди хора от областта се стекоха на заключителния концерт за края на предизборната кампания на ГЕРБ в Кърджали пред Паметника на освободителите тази вечер в Градската градина. Имаше симпатизанти от всички общини, които развяха партийните знамена и се ръкуваха с водача на листата на ПП ГЕРБ за 9-и МИР Кърджалийски и депутат от 41-ото, 42-ото и 43-ото НС Цвета Караянчева и с останалите девет кандидати за депутати от отбора на ГЕРБ.

Преди повече от месец започна предизборната кампания, обиколихме много градове и села, срещнахме се с много хора, лице в лице, хора силни и корави, горди родопчани, хора, които с честен труд си вадят хляба, доблестни хора, каза в обръщението си водачът на листата Цвета Караянчева от импровизираната трибуна, след като всички кандидати за депутати от ГЕРБ заеха местата си до нея. Хора с професии, със семейства, хора, които помнят миналото, но отправят поглед към бъдещето. Много години казваха, че Кърджали е нечия крепост, разделяха ни по вяра и по етнос. Преди 10 години когато започнахме да правим партия ГЕРБ в Кърджали, хората се притесняваха да сядат до нас, постепенно, стъпка по стъпка, до всяка врата, до всеки човек, стигахме със сърце и душа. Полагахме основите, градихме стени на нашата къща и днес вече имаме общински съветници и кметове на населени места във всяка една община. ГЕРБ е силен организъм, ГЕРБ го има благодарение на всички вас. Затова хората ни се доверяват, затова хората идват при нас, дори и да не са наши членове, отбеляза Караянчева. Те говорят с нас, вярват ни, защото ние изкоренихме страха и догмите, ние доказахме, че ГЕРБ е алтернативата в този регион. Ето какво каза още Караянчева: „На два пъти правителство на партия ГЕРБ поема държавата от правителството, управлявано от БСП и ДПС. Пое една държава в разруха, в международна изолация, с вътрешни скандали и отново я вкара в пистата на европейска развита държава, защото само ГЕРБ е партията, която може и която знае как да върви по правилата. Знае как  да има икономически растеж и политическа стабилност. Много години работим тук на терен. На 26-и март ще трябва да направим своя избор. Избор на пътя, избор и на посоката. Затова ви казвам отново: Избирайте със сърце, но и с разум, защото сме длъжни на децата си, а ние от ГЕРБ имаме силата, имаме волята да държим България в правилната посока. Номер 11 е нашият номер в интегралната бюлетина. Тя означава сила, разум и само поглед напред. Аз съм Цвета Караянчева, три мандата народен представител. Готова съм да се боря за вас. Аз съм капитанът на този отбор, но и всички тук сте моя отбор. Защото ние туптим в едно сърце. Защото мачът е почнал и ние нямаме право на отстъпление! Ние излизаме за победа! Победа за ГЕРБ, победа за Кърджали! Победа за България! С номер 11 в интегралната бюлетина на 26-и март!“

Думите й бяха посрещнати с ръкопляскания и възгласи „Победа!“.

Богата и красива програма изнесоха театрална група „Темп“ и ансамбъл „Тракия“, които повдигнаха духа на симпатизантите. Театралната група представи красиво светлинно шоу и спектакъл с фолклорно-обредни елементи. Звучаха патриотични песни, както и известната от кампанията на ГЕРБ песен за воеводата капитан Петко. Накрая момичетата в носии се събраха пред символичната цифра 11, като плиснаха менче с вода пред транспарант на ГЕРБ.

Накрая, по стара българска традиция всички се хванаха на хорото под Паметника. То бе поведено от Цвета Караянчева, която развя националното знаме. На него се хванаха и други кандидати от листата, между които и най-младата – деветата в листата Антония Костова. В хорото се включиха и момчетата и момичета от ансамбъл „Тракия“ и група „Темп“.

Платена публикация

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Снимки: Радка ПЕТКОВА

герб_9

герб_1 герб_4 герб_6 герб_7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache