ДПС Кърджали: ДОСТ търси режисирани провокатори

Парламентарни избори 2017

Д Е К Л А Р А Ц И Я

на Областния предизборен щаб на ДПС-Кърджали

В българския език съществува една поговорка: „Гузен негонен бяга“, с която може да се обясни жалкия опит на Евгени Михайлов  да режисира „провокация“  на заключителния митинг на ДОСТ в Кърджали днес и да припише „заслугата“ на ДПС.

Политическа партия ДПС има 27-годишна история, по време на която винаги е водела толерантни, национално-отговорни и съобразени с всички закони и правила предизборни кампании.

Нашата партия е модел, който гарантира заедност, уважение към опонентите и приемане на другостта. Всяко едно вменяване на определени „ниски“ действия, които видите ли ще бъдат извършени от представители на ДПС говори за политическо късогледство, непознаване на избирателите и симпатизантите на ДПС. Впрочем това показва на какво са способни или мислят да направят новоизлюпили се политици и политически партии с неясна визия и интереси. За да постигнат политическите си цели, те са готови на всичко, дори и на провокация с цел да взривят спокойствието в нашето общество

Ние, от ДПС, категорично се противопоставяме на режисираните опити за противопоставяне! Призоваваме  нашите членове и симпатизанти да не се поддават на провокации и манипулиране и да докажат още веднъж висотата на политическата си зрялост!

Изразяваме категоричната си позиция, че ДПС не участва , няма нищо общо с всичко онова, което евентуално биха предизвикали от партия ДОСТ на собствения си митинг.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache