Александър Симов: Гласувах за промяната, която всички хора искат и за каузата Кърджали без външна намеса

Водачът на листата на БСП Александър Симов пусна своята бюлетина в урната в десета секция на СУ „Отец Паисий“ точно в 10.00 часа. В този акт бе търсен нарочен символичен смисъл, свързан с номера на избирателната бюлетина на левицата.

избори4В същата секция гласува също и Петя Михалевска, която е с номер 2 в листата. Симов и Михалевска бяха придружени от областния лидер на партията Милко Багдасаров и от Георги Кючуков, оглавяващ общинската структура на БСП.

„Гласувах за промяната на България! За промяната, която всички хора искат. За промяната, която всички очакват, и на която се надяват да подобри техния живот. Гласувах и за каузата Кърджали – Кърджали като град, като област, която да се развива, област неоставена на големите думи и на никаквите действия, област, към която да се предприемат конкретни и реални политики, заяви Александър Симов за медиите след като упражни правото си на глас.

Той още очерта, че Кърджали е специфичен район, и че от цяла България от БСП са първите, формулирали кой е външният враг и тази тема за външната намеса постепенно стана една от основните в тази кампания.

„Твърдя, че за Кърджали от ден номер едно ние говорихме това, за което другите заговориха след седмици“, подчерта Симов.

симов2На журналистически въпрос какво се очаква утре, водачът на листата на БСП поясни, че е убеден, че резултатите ще бъдат добри за БСП, а резултатът е добър, според него, ако правителството се сформира в рамките на следващия месец.

Божидара АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache