В „Червеното“ вече празнуват. Сашо Симов получава поздравления за изборния успех

На този етап съм доволен от целта, която си поставихме – да имаме депутат от Кърджали. И все пак съм с някакви резерви към крайния резултат, защото искрено очаквах БСП да бъде първа политическа сила. Това заяви в края на изборния ден областният лидер на левицата в Кърджали Милко Багдасаров.

С кутия бонбони и възторжени поздравления социалистите, събрани в централата на БСП на ул. „Екзарх Йосиф“, отбелязаха първите оповестени резултати, макар и да са все още прогнозни.

Изчисляване на все още прогнозните резултати

Изчисляване на все още прогнозните резултати

В „Червеното“, както е по-известен централният им офис, са се събрали кандидатите за депутати, членове и симпатизанти на партията – сред тях дори и малчугани. Обстановката подсказва известна напрегнатост, предвид че все още няма пълна яснота за окончателните изборни резултати. Очите на присъстващите са приковани в телевизионния екран, където текат информационните емисии по различните ТВ-канали. Коментари, пресмятане на проценти и очаквания. Така видя ситуацията в предизборния щаб на БСП репортер на в. „Нов живот“.

бсп3Гласовете на около 9-те процента гласували за БСП кърджалийци, което прави малко над 8 хил. гласоподаватели, са напълно достатъчни в новия парламент да влезе водачът на листата Александър Симов, кометира Милко Багдасаров. И все пак, по думите му, е добре да се изчакат окончателните резултати през утрешния ден.

Божидара АНГЕЛОВА

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache