Изборният ден в СУ „Отец Паисий“ протича нормално, но активността все още е ниска

Изборният ден в СУ „Отец Паисий“ протича нормално и без проблеми, видя репортер на в. „Нов живот“. В училището са разположени от 10-а до 21-а избирателни секции. По коридорите в предиобедните часове нямаше оформени опашки и изборният процес протичаше спокойно и в необходимия ред.

Започнахме изборния ден нормално. До момента избирателната активност не е особено висока, но вярвам, че ще се раздвижат нещата. Нямаме проблеми и някакви злоупотреби“, сподели председателят на 20-а секционна избирателна комисия Дарина Солакова.

избори2По подобен начин описа изборния процес и председателят на 19-а секция Станимир Николов. По думите му изборният ден е стартирал нормално в 7.00 ч. и до момента няма произшествия. Той определи избирателната активност по-скоро като ниска, но сподели, че очаква да се повиши.

Председателят на избирателна секция единадесета Рушет Руфат пък определи активността в секцията като по-добра от друг път и потокът, според него, е по-плътен.

избори3На излизане 20-а избирателна, където за пръв път гласува 18-годишният С. К. сподели, че се вълнува, от това, че за първи път участва в избори. Очаквал е този ден с нетърпение. На президентските избори не е могъл да даде вота си, понеже все още не е имал пълнолетие, но всъщност се е чувствал зрял и е имал своето мнение. „Днес гласувах за правителство, което не се грижи само за своите заплати, а за народа, сподели младежът.

Божидара АНГЕЛОВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache