Още един трофей на наши рибари попълни колекцията на Сдружението

  • Там вече са наредени над 10 купи, спечелени от кърджалийци в шампионата на страната

Валери НЕДЯЛКОВ

Капитанът на отбора по спортен риболов към Ловно-рибарското сдружение в Кърджали Абдулла Аптула – Апо предаде тържествено на председателя на сдружението Васил Дончев купата, спечелена в третия кръг на републиканското първенство по улов на плувка на езерото Манда край Бургас. Това стана на 23 юли, неделя, на плажа на залива „Енчец” на язовир  „Кърджали” след награждаването на победителите в турнира за Купа „Нов живот”.

Поредният трофей, спечелен от отбора по спортен риболов,  ще краси витрината на Ловно-рибарското сдружение. Там вече са наредени над десет купи, спечелени от нашите рибари в шампионата на страната. Освен Абдулла Аптула – Апо заслуга за поредния успех на нашите рибари имат още Димитър Димитров, д-р Бирджан Мехмед и Аднан Дормуш. Четиримата се бориха с 16 отбора и доказаха още веднъж, че кърджалийската рибарска школа е сред водещите в България и никой не трябва да я подценява.

Отборът на Ловно-рибарското сдружение в Кърджали е най-добрият сред отборите от системата на Националното ловно-рибарско сдружение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache