Вижте „асфалтираната” улица „Пети декември”?!

Асфалтираната улица „Пети декември“.

За нея двама общински съветници влязоха в спор чрез в.”Нов живот” (бр.107, 25 юли). Единият от тях посочи чия е била инициативата за този жест към живеещите на тази улица, въпреки че е закърпена само третата отсечка на „Пети декември”.

Улицата е успоредна на бул.”Беломорски” от болницата до градското дере. От двете й малки чупки се оформят три отсечки: първата е изцяло разнебитена; втората – подновена преди около десет години и по нея може да се върви спокойно дори със затворени очи и третата – на която живея аз от 1967 г., това лято, юли я  ЗАКЪРПИХА така, че нито улицата, нито отсечката са асфалтирани. Снимките го доказват.

Милка ДУНГОВА

 

 

5 коментара

 1. Анонимен каза:

  Е Вие и асфалт искате да има.На Панайот Аспиринчето , дъщеря му е министър.Аспиринчето е защото мозъка му е с такива размери.

 2. Жител на улицата каза:

  „Асфалтирана“ е много силно казано! От построяването й улицата за първи път е позакърпена и общинските съветници ще се изпокарат чия е заслугата за кръпките! Жалка работа!

 3. АМИ СЕГА каза:

  Наред сега е отсечката от пазара до колелото „на смърта“.Макар,че ако не спрат от там да минават „танковете“ на Горубсо,спасение няма!

 4. Иван каза:

  За сметка на това имате дере за 100 000 000 лева. Може да правите международни състезания от Формула 1 на водните спортове, както казваше Хасан Тиквата от общината.

 5. Цветан каза:

  Целият Кърджали е вече развалина. На отговорните-безотговорни тикви не им дреме щото те, тиквите се возят в служебни автомобили за наша сметка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *