Осъдиха 28-годишна хулиганка, набила съгражданка и полицай

По обвинителен акт на Районна прокуратура – Кърджали  е осъдена Сание Е., на 28 г., за нанесена лека телесна повреда на полицай.

На 16 май 2016 г. , в гр. Кърджали,  Сание Е. нападнала своя съгражданка пред приемната на полицейския инспектор в центъра на града. Тя започнала да я бие, защото й дължала пари. Служителят на МВР разпоредил на Сание E.  незабавно да преустанови побоя, но тя не се подчинила. Започнала да ругае и полицая и да не се подчинява на думите му. Когато инспекторът се опитал да й постави белезници, тя започнала да го удря с ръце, наранила го с нокти и го ритала. По делото е била назначена психиатрично-психологична експертиза, която доказала, че Сание E. е била в състояние да осъзнава постъпките си.

Поради установени по делото многобройни смекчаващи отговорността обстоятелства (чисто съдебно минало, изразено пред съда съжаление за извършеното, тежко семейно и материално състояние), на Сание E. е наложено наказание от Районен съд-Кърджали – „пробация“ за срок от 8 месеца. Присъдата не е обжалвана, влязла е в сила и предстои изпълнението й.

Това съобщиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив

1 отговор

  1. Анонимен каза:

    не е на 28 , 1977 е родена

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *