Инж. Илия Гърков от „Дънди Прешъс Металс Канада“ с престижна награда за постижения в бизнес управлението

Инж. Илия Гърков, вицепрезидент на „Дънди Прешъс Металс Канада“ и изпълнителен директор за България, грабна Специалната награда „Мисия в полза на обществото“ на вестник „24 часа”. Това се случи на тържествена церемония на единствения по рода си конкурс за висши постижения в бизнес управлението, организиран от сп. „Мениджър“. Отличието му бе присъдено от Венелина Гочева, издател а в. „24 часа“.

„Списание «Мениджър» превърна в кауза умението да откриваш успелите и да ги подкрепяш“, заяви тя при връчването на специалната грамота за висши постижения в мениджмънта.

Носителят на десетата титла „Мениджър на годината“ стана арх. Пламен Мирянов, собственик и председател на съвета на директорите на „АРТЕКС ИНЖЕНЕРИНГ”.  Трикратният финалист в юбилейното издание на конкурса Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“, „Белица Уайнъри“. Наградата на зрителите на bТV за „Мениджър на годината“, определена чрез онлайн гласуването, което традиционно се провежда на сайта на телевизията – медиен партньор на събитието, тази година бе спечелена от Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на BULPROS. Ерик де Кандидо, управляващ директор на IMI България бе отличен с приза „Млад мениджър“.

Десетте носители на отличия в десетото издание на конкурса „Мениджър на годината“

„Благодаря на всичките 672 участници през тези десет години в конкурса, че ни направиха съпричастни на своите успехи! Благодаря на България, на моята държава, че имам възможност да правя бизнес тук, да правя сп. «Мениджър» и конкурса «Мениджър на годината»!“, посочи идейният вдъхновител на събитието и издател на сп. „Мениджър”, Васил Мирчев, който излезе на сцената със съпругата си и негов бизнeс партньор Александра Мирчева. „Следващите 10 години ще бъдат по-успешни от предишните. Ще бъдат години на приемственост, компетентно лидерство и съзидателност“, отбеляза в приветствие към всички Александра Мирчева.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache