Общината започва рехабилитация на ул.”Заводска” отпушва трафика в центъра

Община Кърджали започва рехабилитация на ключовата улица „Заводска”, за да отключи трафика в централната част на града. Вече има избран изпълнител и ремонтните работи ще започнат веднага след приключване на зимния сезон. Това съобщи кметът на Кърджали инж. Хасан Азис. Той посочи, че състоянието на уличната мрежа е хроничен проблем за градовете в страната. Община Кърджали отделя за поддръжка 1 млн. лева. Кметът апелира за повече съпричастност от страна на държавата. Посочи, че до края на годината трябва да бъдат придвижени два важни проекта: връзка от ул. ”Вашингтон” към кв. ”Възрожденци” и от Крайно село към Енчец.
Георги КУЛОВ

 

6 коментара

 1. За нищо не ставаш каза:

  Това е поредното голяма малоумие! Как ще отключиш трафика с ЛЯВ завой?! Ще стане по-зле и отсега. По-добре закърпи дупките хасановки…поне.

 2. Сопола каза:

  Хасане кой ли те сложи там бее чуек… Със спящи полицаи и леви завои трафик не се отваря! Това да го знаеш от мен!

 3. Цвък каза:

  Става въпрос за кражбата на 1 млн.лева. И те така!

 4. Meradomera каза:

  Simulant. Terorist.

 5. А.А. каза:

  Ще ти извадят от сто кладенеца вода само и само да не правят това, кое то е необходимо, а вместо това да скалъпят някой „проект“ и да „усвоят“ по някоя сума. На всеки му е ясно, че решението е само и единствено обходен път и цялостна реорганизация на движението. Но това струва пари и от него по трудно се краде. И само не разбрахме как и кога точно е избрани изпълнителя (Сещай се).

 6. Турист каза:

  Не мога да разбера защо не ремонтират ул. Самуил при условия, че минават туристите за музея . Е страшно нещо е улицата с много локви и мрасотия към музея.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *