Джан Бекир отново със злато в свободната борба Клубът от Стремци участва в първенството с четирима състезатели. Бронзов медал грабна Емре Рамадан, останалите борци заеха 11 и 13 място.

Състезателят по свободна борба от спортен клуб „Крепост” в Стремци Джан Бекир отново завоюва златен медал на държавното лично първенство за юноши в Бургас. Нашият състезател в категория до 79 кг се изкачи на най-високото стъпало на стълбичката на призьорите след оспорвана надпревара. На финала той победи с категоричното 7:3 представителя на Националната спортна академия.

Клубът от Стремци участва в първенството с четирима състезатели. С бронзов медал се окичи Емре Рамадан, който се състезава в категория до 74 кг. Останалите  борци заеха 11 и 13 място.

Президентът на клуба Велиятин Вели сподели,  че в надпреварата е имало много силно участие от ЦСКА, НСА, Сливен и други клубове. Той е доволен от представянето на своите момчета. Велиятин Вели изрази благодарност на кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис, който подпомага състезателите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache