РИОСВ-Хасково обявява фотоконкурс за Деня на Земята

„Аз снимам природата” е темата на Регионален ученически конкурс за фотография, организиран тази година от РИОСВ- Хасково по повод  Международния ден на Земята- 22 април. Конкурсът се провежда за осма поредна година и цели чрез творчеството си децата да изградят позитивно отношение към природата и нейното опазване.

Условия на конкурса:
В надпреварата могат да участват ученици от областите Хасково и Кърджали.
Фотографиите  да бъдат съобразени с темата и да показват красиви места сред местната природа през четирите сезона на годината, реки, планински местности, природни забележителности, защитени територии, характерни растителни и животински видове ,  снимани на територията на областите Хасково и Кърджали.
Всеки участник  може да изпрати до 2 авторски снимки, които да бъдат във формат JPG.
Снимките трябва да се изпращат на е-адрес : pr_riosv_hs@abv.bg до 10 април 2018 г.вкл. Творбите, изпратени след тази дата няма да се състезават в конкурса.

Участникът трябва задължително да прикачи и файл със следното съдържание-  име и фамилия, възраст, населено място, училище, клас, е-mail и телефон за връзка, заглавие на снимката и кратко описание къде е направена и какво изобразява.
Компетентно жури ще отличи най-добрите творби и ще присъди първа, втора, трета и поощрителна награди. Ще бъде присъдена и награда на публиката след онлайн гласуване чрез харесване във Фейсбук страницата за информационно- образователни дейности на РИОСВ- Хасково „Приятели на природата“. Там ще бъде публикуван албум с всички участващи в конкурса фотографии. Снимките ще бъдат публикувани по реда на получаване, а гласуването ще продължи до 15 април 2018 г.вкл., като гласувания след тази дата няма да бъдат зачетени. За победителите в конкурса са предвидени предметни награди и грамоти.

С изпращането на снимките участникът се съгласява те да бъдат публично споделени в интернет пространството. Фотографиите се публикуват със заглавие, име и училище на автора.
Награждаването ще се състои на 20 април в залата на РИОСВ- Хасково.   

РИОСВ- Хасково пожелава успех на всички участници! Нека покажем красивата природа на нашия регион! За допълнителна информация: тел. 038/60-16-23 и е-адрес: pr_riosv_hs@abv.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache