Кърджалийката Вера Бурмова покори публиката и менторите в „Гласът на България“

Познатата на кърджалийци с красивия си глас вокалистка от хор „Незабравки“ и изпълнителка в музикалния състав на ресторант „Старата къща“ Вера Бурмова взриви публиката и треньорите във кастинга на петия сезон на най-успешното музикално шоу „Гласът на България“. Изпълнението й бе показано по БТв на 11 март. Вера се представи с песента „Lost on You“ на американката с италиански корени Лора Перголизи. Изпълнението й предизвика фурор и бурни овации. Първи обърна своя стол към нея композиторът Иван Лечев, а след него и Камелия. „Много хубав глас! Харесва ми бистротата в гласа ти“, възкликнаха един след друг менторите след края на нейното изпълнение. Те я определиха още като блага душа и изпълнител с много хубав тембър, който може да бъде поставен в интересни стилове. След последвалите няколко въпроса, чийто отговори се харесаха на треньорите, Вера бе подканена да избере към чий отбор желае да се присъедини. Кратко колебание от нейна страна и изборът й се спря на Иван Лечев.

Вера крие огромен глас от тази малка опаковка и е готова да ни отнесе с него! Ще успее ли да покори треньорите и да си извоюва място в Гласът на България?, пише за гласовитата кърджалийка в страницата на шоуто.

Тази година желаещите да бъдат следващия глас на България са от над 10 държави по света, сред които Русия, Франция, Полша, Англия, Италия, Молдова, Чехия, Китай, Гърция и други страни. Новият сезон обещава да бъде по-напрегнат и вълнуващ, а надпреварата между менторите за това кой ще открие новия глас на България – още по-оспорвана.

Кърджали стиска палци на Вера Бурмова!

Изпълнението на Вера Бурмова може да видите на този линк: http://glasat.btv.bg/video/sezon-5/otbor-ivan-lechev/vera-burmova-lost-on-you.html

 

4 коментара

 1. Veronica каза:

  Na dobar chas,Vera!Uspeh zanapred!

 2. Юлия каза:

  Отлично изпълнение. Браво на нашето момиче.

 3. Росица Генчева каза:

  Браво, Верче! Изпълни душата ми, както се казва! Щастлива съм, че те познавам! Успех, мила!

 4. Анонимен каза:

  Браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *