„Нов живот” предупреждава! Отново голяма дупка по въжения мост за „Възрожденци”?!

От няколко дни минаването по въжения мост за  квартал „Възрожденци”е опасно. Отново се отворила голяма дупка. През нея спокойно човек може да падне във Водното огледало на река Арда. Особено трябва да са внимателни родителите с малки деца. Те не трябва да ги пускат  да тичат напред, защото  може да се случи непоправимото.  Велосипедистите също трябва да  си отварят очите. Ако карат бързо, хлътне ли предната гума, могат да изхвърчат напред и да се потрошат.
От три години не съм минавал по въжения мост. Днес времето е хубаво, излязох да се поразходя. Не очаквах да видя такава голяма дупка. Казаха ми, че и лампите не светят, минаването по моста през нощта е опасно, коментира  възрастен човек. За да зейне толкова голяма дупка, най-малко три дъски липсват. Или умишлено са откъртени, хвърлени са във водата, или някой си е запалил печката, смята той.
Последно големи дупки по въжения мост бяха се отворили през ноември. Тогава на поддържащата фирма й трябваха повече от две седмици, за да реагира. „Нов живот” ще проследи колко време ще мине, докато новата дупка по моста бъде закърпена. Освен нея има и две-три по-малки. Валери КОВАЧЕВ 

Снимка: Валери КОВАЧЕВ 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *