Обновяват спортната зала „Арпезос”  в Кърджали

Община Кърджали обяви обществена поръчка до 84 000 лева без ДДС

Офертите с по-висока цена от тази  няма да бъдат разглеждани, оценявани и класирани

Община Кърджали  обяви публично състезание за възлагане на обществена поръчка за изготвяне на архитектурно заснемане, обследване на техническите характеристики, изготвяне на технически паспорт и инвестиционен проект на спортна зала „Арпезос”.

Срокът за изпълнение на поръчката ще бъде според предложението на изпълнителя, но не може да е по- дълъг от 90 календарни дни от датата на сключване на договора за изпълнение на поръчката.

Стойността на поръчката е до 84 000 лева без ДДС. Цените, посочени от участниците в търга,  не трябва да надвишават тази сума. Офертите, които съдържат по-висока цена от обявената от общината,  няма да бъдат разглеждани, оценявани и класирани.

Поръчката включва комплекс от проектантски дейности, които имат за цел постигане  цялостна нова визия и структура на спортната зала „Арпезос”, главно чрез изпълнение на мерки за енергийно обновяване на сградата, които да доведат до оптимизация на енергопотреблението и енергийните разходи.

Инвестиционният проект трябва да бъде предаден в работна фаза. Той се изготвя в съответствие с енергийното обследване и техническия проект на сградата.

В архитектурното заснемане ще бъдат отразени всички промени по фасадите, както и размерите и видът на дограмата.

Валери НЕДЯЛКОВ

 

1 отговор

  1. Ричи каза:

    Отпуснатите пари …..изпълнителя на проекта ще прибере 25-30% остават 70/% от тия пари 20% се дават за рушвет на тоя дето е уредил поръчката остават50%. Половината са за заплати значи целия ремонт струва 15000-20000лв……е как да стане накрая е важно че всички ще са доволни които участват но гражданите НЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *