Зрелостниците от СУ „Васил Левски” в Крумовград  целунаха на раздяла училищното знаме

 На  15-ти май 2018 г. за учениците от XII клас в СУ „Васил Левски” в Крумовград  удари последният училищен звънец. Учители, ученици и родители се събраха в празнично украсения двор на училището за тържественото изпращане на Випуск  2018.

Приветствено слово към зрелостниците отправи директорът на училището Цветан Терзиев.  Обърна се към зрелостниците с думите: „Горди сме ,че бяхте част от 104-годишната история на СУ „Васил Левски” –Крумовград“. Поздрави ги за техните успехи в учебната и спортно-туристическата дейност, като при всяка изява са доказвали, че са конкурентноспособни и можещи, силни и жизнени.

Директорът поздрави педагогическата колегия  за доказания професионализъм,  благодари на родителите за тяхната отзивчивост, подкрепа, за избора на повереното му училище и за доверието към учителите и служителите в него.

  Тържественото изпращане продължи с предаване на  училищното знаме на новата знаменна група, избрана с решение на Педагогически съвет.

Бяха припомнени  постиженията и успехите на зрелостниците през всички години на тяхното обучение. Випуск 2018 остави след себе си добри постижения. Учениците, които ни представиха по най-достоен начин, получиха грамоти и предметни награди. Десислава Карамфилова – носител на много награди в областта на народното пеене, с ръководител маестро Митко Карамфилов, поздрави наградените абитуриенти с песента  „Излел е Дельо хайдутин“

 Калинка Иванова – класен ръководител на XII „е“ клас, пожела на младежите: „Живейте просто! Говорете истината! Не забравяйте приятелите си! Правете добро! Благодарете за всичко, което идва в живота ви!  Най-голямото богатство, което имате, е времето – ценете го!”

Поздрави  отправиха Десислава Семова – от името на родителите на зрелостниците, Ана Трендафилова – от името на педагогическия колектив и  Илия Узунов – бивш възпитаник на СУ “Васил Левски“.

Филип Семов от ХІІ „е” клас произнесе слово от името на випуска и, обръщайки се към преподавателите, подчерта: „Благодарим на всички наши учители, които обичаме, които ни учеха и ни помагаха да летим“

Тържеството приключи  с хоро и с много усмивки.

 На добър час, скъпи зрелостници!

3 коментара

  1. Надя Саръева каза:

    На добър час, скъпи зрелостници!

  2. Nina Petrova каза:

    На добър път и попътен вятър в реалния живот.

  3. Нина Петрова каза:

    На добър път и попътен вятър в реалния живот!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *