Мъж от Падина пострада, гасил два горящи автомобила, горяха още хранителен магазин в село Повет и храсти около Прилепци

56-годишен от село Падина пострадал при опит да гаси два запалени автомобила, паркирани в близост до дома му. Мъжът е настанен в болница за лечение с изгаряния по ръцете и гърба. Произшествието станало в петък около 13,30 часа. Огънят обхванал първо едната кола, а след това се прехвърлил и на другата. Бързата намеса на пожарникарите от службата в Ардино спасила от пламъците друг автомобил и къща. Моторните превозни средства, които изгорели, били бракувани, а пожарът избухнал вследствие на късо съединение в двигателния отсек на едно от тях.

Късо съединение в електрическата инсталация причинило пожар в хранителен магазин в село Повет тази сутрин около 3 часа. Четирима пожарникари от службата в Кърджали загасили огъня, който унищожил 6 броя бяла и черна техника.

Сухи треви и храсти са горели в землищата на селата Прилепци и Поточе. Шестима огнеборци от службите в Кърджали и Джебел загасили пламъците, причинени от небрежна работа с огън. Няма нанесени материални щети. Късо съединение в далекопровод запалил сухи треви на улица в Джебел. Огънят бил загасен от екип на местната пожарна служба, преди да се разпространи на големи площи.

Петима пожарникари от службите в Кърджали и Джебел са участвали в спасителни операции на 21 юли. Един екип осигурил достъп до апартамент, в който имало пострадала жена в областния център. В Джебел трима служители проникнали през тераса на апартамент, в който се заключило 3-годишно дете.

6 коментара

 1. Аликов каза:

  Какво късо съединение бе, пожарът тръгна от опита принудително да запали стария голф тая пияница уж монтьор го раздава като
  сипва бензин в карбуратора и същия момент друг се опитва да запали колата и се получи възпламеняване.

  • gddhd.dhhdhxh@gmail.com каза:

   А вие там ли бяхте?Знаете ли какво трябва да направите?Просто да се помолите никога да не ви се случва!Злобен сте и нямате капка човещина!Каквото и да станало,както и да се е случило този пияница има сърце и душа за разлика от вас!Съдник е един и със сигурност не сте вие!Запомнете го!

  • Анонимен каза:

   vie bili li ste tam 4e komentirate

  • Господинов каза:

   Вие били ли сте там господин Аликов

  • Анонимен каза:

   Г не нима на някой мечтата му е била да стане пияница? Не мисля….
   Това е болест,както всички останали,идва изневиделица и разбива мечти,съдби и не мисля ,че някой знае как се чувстват те,безсилни ….гърчещи се агония…..неразбиращи от света….и се молете,да не ви се случва…

 2. Анонимен каза:

  Ако сте били там,г_нАликов еди кой си…..защо не направихте нещо за този пияница….нямало кой да даде първа помощ,…да извика бърза помощ….пожарна….нищо….гасили си колата,а човекът пред припадък….нали е пияница..да мре….а вие живейте….той е станал пияница по ред причини…а за майстор,че е бил…да….беше…със златни ръце…но живота преобръща всичко…и не си мислете..че някой е застрахован от каквото и да е било…днес плаче един…утре друг….било то пияница,или някой изкуствено надут пуяк….жалки сме хората….и живеем в още по жалка държава.
  А за бързана помощ ….какво да кажа…тя идваше на погребение……караше с 40км и на идване ..и на връщане…..

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *