GREEN PARK: Инвестиция за милиони в Кърджали

„Саба – строй“ даде старт на строителството на най-новия си жилищен проект от „премиум“ клас в Кърджали. Първата копка на GREEN PARK  направи собственикът  на инвестиционния проект Себахатин  Ватансевер. GREEN PARK  е проект на инвеститор с доказана репутация в Турция, който стои зад проекти,  отговарящи на световни стандарти в строителството.

Ватансевер е един от най-големите данъкоплатци в  Измир. Занимава се със строителство на жилищни сгради и офис сгради  от години в южната ни съседка. Паралелно със строителния  бизнес той е успешен  в  Турция и в хотелиерството.

 „Вярваме в потенциала на Кърджали и затова инвестираме  в този проект. Кърджали вече е една предпочитана за инвестиционна дестинация град и това е предпоставка за изграждане на повече проекти, които да задоволят все по-голямото търсене на жилищни имоти“ , заяви инвеститорът. Също така той каза, че GREEN PARK  е проект, ориентиран към висококачествени имоти, в които комфортът ще бъде изведен на първа линия. Друга отличителна черта е,  че сградата ще бъде изцяло газифицирана.

Купувачите на имот от обекти на GREEN PARK ще имат достъп на информация за строителния процес на самия обект  от строителните експерти до най-малките подробности. Също така в сайта на обекта ще има обширна информация за всеки етап от строителния процес.

 

 

10 коментара

 1. Фейк новина каза:

  Какво ми го хвалите тоя мушенник. Всичките му сгради в града са пълен леш. Щот е голяма работа, за това си смениха името десет пъти.

  • Петров каза:

   Като плюещ човека поне се представи кой си за да разбереш наистина да ли е мушеник или не много лесно да плюещ някой като не представиш иначе знаеш ………

 2. Петров каза:

  Плаща , хвалят го !!

 3. Петър каза:

  Значи тоя град има толкова завистливи хора нито го познават човека пишат коментари никой не гледа собствената чиния кой какво направил и какво постингал тоя живот на колко хора хляб е дал ако някой е направил 1/3 от неговия потенциал ще е голямо чудо но завистта не се купува то се раждаш такъв и това ти е наказание от господ и цял живот си наказан.

 4. Петър каза:

  там трябваше да се направи търговски център, мол, или малка главна улица с магзини, заведения и офис сгради, каквато има във всеки нормален град, а не поредната тъпа кооперация с мухлясващи апартаменти

 5. Неизвестен каза:

  Сменил си името,пълни глупости Той е толкова честен и лоялян.

 6. Теодора каза:

  Изчистете коритото на реката от наноси,мръсотии и заблатени зони!Осигурете на хората осветление,за да не се страхуват да излезнат нощем,особено зимата,когато денят е по-къс!Всеки казва,че Кърджали е като Зоната на здрача,особено при навлизане в града в посока Маказа!Защо позволихте такъв хубав парк да бъсе застрояван и обграден от тонове бетон и само собственици на частни имоти да се облагодетелстват на този терен!Не мислите управници за благото на гражданите си,а само за собствените си комисионни!

 7. отчаян за бъдещето на града каза:

  Моля? На първа линия?!!? Премиум клас?!? В град, който е без улично осветление?!?

 8. Ататюрк каза:

  Страхотно!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *