„Арда“ изпусна купата на турнира по водна топка „Дружба“

Ватерполистите на „Арда“ загубиха финалния мач срещу силния състав на „Черноморец“-Бургас с 9:4. Двубоят вървеше равностойно до третата част, след което кърджалийци получиха три бързи и това се отрази на психиката на младите състезатели. Така купа „Дружба“ отпътува в посока Черно море. На трето място остана „Тича“-Варна, а на четвърто – вторият отбор на „Арда“, сформиран специално за турнира.

„Все пак „Черноморец“ е вицешампион на България за тази година, заяви старши треньорът на „Арда“ Иван Кръстев. Той е доволен от представянето на своите момчета, предвид подготовката им. Бургазлии са участвали в редица турнири между български отбори, а и в международни турнири, които се отразява на игровата им култура и на самочувствието им.

Первин Риза, младши експерт в Дирекция „Хуманитарни дейности“ в община Кърджали, връчи купата на отбора-победител и закичи с медали ватерполистите.

Новото електронно табло, което бе закупено от община Кърджали за нуждите на спортния клуб по водна топка, придаде на турнира европейски вид.

 

нж

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache