Тони Стораро пя в Момчилград на сватбата на Елис и Джанер

Най-популярният попфолк изпълнител в България Тони Стораро бе специален  гост-изпълнител на сватбата на Елис Толума от Хасково и нейния избраник Джанер Варвар от Димитровград, с корени от кърджалийското село Кьосево. Тони Стораро бе поканен от бащата на Елис – бизнесмена Ахмед Толума, за да радва 600-те гости на сватбата. Той поздрави младоженците с много от най-популярните  си хитове.

Бляскавата церемония се състоя в сватбения салон на хотелски комплекс „Конак“ в Момчилград.  A тя се оказа една от най-грандиозните за сезона. Младоженците Елис и Джанер пристигнаха с бяла лимузина „Крайслер“ C300. Двамата се запознали преди две години в Истанбул. В края на 2017 година Джанер предложил брак, докато са били на почивка в Дубай.

Джанер заяви, че се влюбил в Елис още от първия миг, когато я видяла в Истанбул. „Обичаме се, много. Сега имам това, което съм желал. Да обичам и да бъда обичан“, заяви Джанер. Той обеща, че ще превърне съпругата си в щастлива жена

По стар обичай двойката бе посрещната с питка и мед от майката на младоженеца. Тя направи първите си стъпки като семейство, встъпвайки на бяло платно, символ на чиста и искрена любов. А силната бащина ръка съпроводи дъщеря си за своя първи танц със своя избраник.

В чест на красивите младоженци бяха извършени фойерверки, които оцветиха небето над Момчилград в продължение на десет минути.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *