Връчиха наградите на победителите в състезанието по английски език „Сreative me”

Регионална библиотека „Н.Й. Вапцаров” и Образователен Център НЕА ГЕРМАНИКА наградиха победителите в първото по рода си в Кърджали състезание по английски език на церемония в сградата на Детската академия за ранно развитие на НЕА ГЕРМАНИКА.

То бе организирано съвместно от Регионалната библиотека и Образователния център по повод Европейския ден на езиците. На него децата трябваше на английски език да разкажат за себе си по интересен и креативен начин в рамките на няколко минути

За първото  място  голямата награда таблет беше връчена на Сезин Фънгърлиева – ученичка в 5 клас от СУ “ П.Р. Славейков“, Кърджали. За второто място електронен четец за книги получи Серай Садула – ученичка в 6 клас от ОУ “ Д-р Петър Берон“, Момчилград, и за трето  място слушалки за музика  получи Тунч Ахмед – ученик в 5 клас от ОУ „Климент Охридски“ , Кърджали.

Поощрителни награди за добро представяне получиха също така  Владислава Възгечева – ученичка в 6 клас от СУ „Йордан Йовков“, Кърджали , Онур Халил – ученик в 6 клас от ОУ “ Д-р Петър Берон“, Момчилград, Ралица Боюклиева и Силвия Георгиева – ученички в 6 клас от ОУ „Климент Охридски“, Кърджали и Джейда Салиф – ученичка в 7 клас от ОУ „Климент Охридски“, Кърджали.

Наградният фонд с предметни и поощрителни награди беше осигурен от Образователен Център НЕА ГЕРМАНИКА и беше връчен на победителите от Академичния директор на НЕА ГЕРМАНИКА – г-жа Светла Желязкова, а от Регионалната библиотека връчиха на всички участници в състезанието читателска карта с едногодишен абонамент.

Академичният директор на НЕА ГЕРМАНИКА г-жа Светла Желязкова и директорът на Регионалната библиотека г-жа Уляна Ганева приветстваха и поздравиха децата за достойното представяне и ги насърчиха да не се отказват да участват в състезания, а да се борят винаги да бъдат първи във всичко с уговорката , че това не става веднага, а постепенно и с много труд. Организаторите обещаха, че следващата година отново ще се проведе такова състезание и всички деца на Кърджали ще имат възможност, както да покажат своите успехи в усвояването на чуждите езици в и извън училище, както  и да спечелят някоя от интересните награди, осигурени от НЕА ГЕРМАНИКА и приятели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *