Драматично дерби в „Лига Кърджали“

Отборът на ФК „Мастило“ извоюва труден, но сладък успех с 4:3 над тима на FC „Balkanstroy“ в дербито на третия кръг на официалната лига по мини футбол в Кърджали /на снимката/.  Зрителите на стадиона в СУ „Петко Р. Славейков“ очакваха дерби и то бе налице. По време на мача и след него футболисти и на двата отбора имаха претенции към съдии, организатори и определени ситуации. В крайна сметка двубоят завърши с победа на „Мастило“, които след трети кръг остават непобедени с пълен актив от точки.
В първата среща от третия кръг „Приятели Юнайтед“ наниза шест безответни гола на все по-силно играещият „Каприз България“. По този начин момчетата от Джебел се изкачиха на върха във временното класиране. Крайното 6:0 оформиха Светослав Топчиев и Ивайло Чаушев.
Срещата между FC „One Minute“ и FC „Pripek“ бе не по-малко интересна. В нея вихрено започнаха кърджалийци след като само в рамките на пет минути хеттрик реализира Бекир Шабан. Последваха силни минути за припекчани. Илиян Зафиров и Иван Башев вдъхнаха кураж на своите, разписвайки се за 3:2, но за тяхно съжаление получиха попадения в своята, като по този начин те подпечатаха заслужената победа на FC „One Minute“.
Преди началото на двубоите грамоти получиха футболистите, попаднали в идеалните състави на първи и втори кръг на „Лига Кърджали“, а бутилка шампанско получи Илхан Али от FC „Balkanstroy“, който бе обявен за „Футболист на седмицата“ във втори кръг на първенството на БАМФ Кърджали.
Гюнер ШЮКРИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *