Семеен клуб Y.E.S. вече и във „Възрожденци” с мисия: ДА учим ЗАЕДНО!

Семеен клуб Y.E.S. – е център за обучение и развитие и означава your elite school – Твоето елитно училище

Той отваря врати през 2016 г. и вече две години работи в посока за обучението и развитието както на деца от най-ранна възраст, така и на възрастни.

Екипът от млади хора, със своите ярки идеи и изцяло нов подход към обучението чрез игра, бързо печели сърцата на майките и любовта и доверието на децата.

От 6 октомври семеен клуб Y.E.S. е с още едно ново помещение – в кв. „Възрожденци“!

Удобната локация до СОУ „П.Р.Славейков“ и детска градина „Райна Княгиня“ ще улесни родителите, които ще водят децата си на интересни занимания и кръжоци в свободното им време. За тези последни новини разговаряме с Анна Ангелова, съдружник в семеен клуб Y.E.S.

 

Въпросите зададе Катя ИВАНОВА 

– Госпожо Ангелова, какво точно ще се предлага на децата в семеен клуб Y.E.S във „Възрожденци“ и за каква възрастова група?

– Заниманията няма да се отличават от тези, които се предлагат в централния ни офис (в сградата на НОИ). Освен обучение по английски и руски език, творческа работилничка, детска занималня и уроци по български и математика, ще има и почасово гледане на деца, за тези майки, които трябва да си свършат работа, но няма на кого да си поверят децата.

Колкото до възрастови рамки, винаги сме на мнение, че за обучение и развитие няма граници. Всички възрастови групи са добре дошли при нас, затова е семеен клуб, разбира се, че бебета и дечица до 3 г., няма как да присъстват сами,  затова ги чакаме заедно с един от родителите.

 

– Защо децата, които цял ден са били на градина или училище и са уморени от уроци, трябва да дойдат и да се обучават при вас?

 

– Добър въпрос. Какво е обучението, ако не е целият ни живот. През цялото време се учим на нещо, а децата особено не спират да питат за всичко и да бъдат любопитни. Това  е в тяхната природа. Те идват да играят при нас, искат да бъдат изслушани и разбрани. А ние им даваме най-доброто от нас и те виждат тази любов и още повече ни се доверяват.

– Как се справяте, когато има голям интерес от родители и голям поток деца?

 

– Всеки делник на рецепцията ще има администратор, който ще дава пълна информация на всички желаещи относно услугите,  които предлагаме, и възможностите за надграждане в нашия семеен клуб Y.E.S.

А за обучението на деца сме подготвили екип от преподаватели -професионалисти в сфера на предучилищна, начална и специална педагогика, с опит на работа в българско училище тук и в Америка.

 

– Щом още на втората година от съществуването си  семейният клуб Y.E.S. отваря ново помещение, сигурно има голям интерес и родителите ви търсят, а защо точно във „Възрожденци“?

 

– „Възрожденци“ е много оживен и млад квартал, тук има много майки с деца, но няма голям избор за допълнително обучение и развитие на децата. В този квартал основно се предлагат само места за игри, където майките сами трябва да гледат децата си.

А нашата цел е родителите да могат да почиват, а професионалните педагози да помагат с възпитанието и развитието на всяко детенце, събуждайки таланти и развивайки бъдещи творци!

-Тогава ви пожелаваме успех в това хубаво начинание и ви стискаме палци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *