Йоана Буковска-Давидова блесна в „Мъжете предпочитат да излъжат” на кърджалийска сцена

Театралната публика в Кърджали посрещна с пълна зала гостуващата постановка на ямболския театър „Невена Коканова” снощи. Комедията „Мъжете предпочитат да излъжат” на френския драматург Ерик Асус се поставя за първи път в България. На пръв поглед сходни житейски ситуации, разкриват противоречивитe страни на човешката природа, тайните и взаимовръзките между партньори и приятели, които преживяват заедно личните си драми и перипетии. Силният актьорски състав, сред който блестеше очарователната столична актриса Йоана Буковска-Давидова в ролята на Оливия, развълнува зрителите – накара ги да се посмеят, да се натъжат и, най-важното, да се замислят.

Освен Йоана Буковска-Давидова, режисьорът Владимир Петков се е спрял на актьорите Георги Ружичка, Яна Бобева, Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Волен Митев и Мария Панайотова. Сценографията е поверена на младата художничката Жанета Иванова.

Йоана Буковска-Давидова, добре позната от телевионните сериали и киното, е гостувала в Кърджали с пиесата „Симулатор за чифтосване” на Театър 199, „Както ви харесва” на Театъра на българската армия и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *