Ритон с ново бляскаво шоу в НДК

Катя и Здравко, който е израсъл в Момчилград, вече влязоха в студиото за записа на „Твоята жена“

Вече е ясна и датата – любимият дует на България ще зарадва многобройните си почитатели на 30 май 2019 г., четвъртък. По традиция, отново Зала 1 ще бъде домакин на бляскавото шоу, подготовката за което вече започна. В предпоследния ден на май идната година, освен на пищната сценография, с каквато се открояват концертите на „Ритон“, публиката в НДК ще има удоволствието и честта да се наслади на премиерните изпълнения на най-новите песни на дуета, пише на официалната фейсбук страница на дуета.

Катя и Здравко, който е роден и израсъл в Момчилград, вече влязоха в студиото за записа на „Твоята жена“, първото парче от поредния им албум, по който работят. Песента е по текст на Драго Драганов и музика и аранжимент на Алекс Нушев. При последния спектакъл в Зала 1 през ноември миналата година, „Ритон“ представи юбилейния си албум „Музика и Любов“, който излезе на CD и DVD, както и на бяла винилова плоча. Аналоговите носители вече се превърнаха в запазена марка на дуета, който се гордее още с червена – „Живот като на кино“ и жълта – „Ритон в ритъма латино“.

За да направи съпричастна и публиката си из България, това лято звездният дует представи спектакъла „Музика и Любов“ в седем града, през които премина турнето им – Русе, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Плевен и Каварна. Междувременно, преди няколко дни „Ритон“ подписаха ексклузивен договор с Драгомир Драганов. Съгласно споразумението тв водещият, който в последно време се изявава и като успешен текстописец, се задължава да твори в мерена реч само и единствено за своите близки приятели. Договорът, подписан в присъствието на нотариус, е за срок от 10 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Нов Живот is Stephen Fry proof thanks to caching by WP Super Cache