Бездомно куче бе ударено поне от четири автомобила, преди да умре на новия мост към Възрожденци

Бездомно куче намери смъртта си вчера вечерта на новия мост в Кърджали. Очевидци разказват, че малко след 17 ч. животното се появило на пътното платно – в дясната лента от Възрожденци към центъра. Било е ударено в продължение на няколко минути поне от четири автомобила, движещи се с висока скорост.

Кучето стенеше и се премяташе, но никоя кола не спря, разказват възмутени мъж и жена, които в този момент се движели пеша по отсрещния тротоар.

Екип на пожарната служба в Кърджали отстранил от пътното платно на новия мост прегазеното куче около 18 часа снощи, съобщава тази сутрин презбюлетинът на МВР .

11 коментара

 1. Ю.А. каза:

  Бяха на бакшиши и четирите автомобила, дори не се опитаха да спрат извергите :@

 2. Николина каза:

  Хората са толкова злобни, че към животните нямат жал.Човек който няма милост към животните е безмилостен и към хората.

 3. НЕ каза:

  Защото в България хората са изроди. Нищо човешко не им е останало.Празни обвивщи и бездушни същества.
  Заслужават зеветресеиния и наводнения. И когато приросата ги наказва,да не се чудят защо?

 4. Галина каза:

  Това си е чисто ,жестоко УБИЙСТВО,кой както и да ми разправя,че става въпрос за едно куче! И още повече,случилото се пред очите на минаващи хора е шок и за тях! Да им даде Господ полагаемото на виновните!!

 5. Роза Иванова каза:

  Нещастници

 6. Л.Николова каза:

  Добре са осветили новия мост. Жалко…

 7. А. Иванов каза:

  Ей това е “Българска работа”… прост народ…безчувствен..никакво възпитание, никаква култура.. всеки знае да налита на бой, да се прави на интересен по пътищата.. просто няма смисъл да коментираме! А горкото невинно животинче си отиде заради точно такива”помияри” … лично аз бих пребил един такъв “прост гражданин” отколкото едно бездомно животинче!!!

 8. н.а. каза:

  злобари недоядени завистливи и оше много……

 9. Анонимен каза:

  Нищо лично – ако тези мизерници, убили това Божие създание изпитат същото, но с техни близки, ще разберат какво е болка!

 10. Анонимен каза:

  Закривайте България и махайте автомобилите. Може да си направим един голям кучкарник.

 11. Лета каза:

  Ми, може,като гледам тук хора не са останали.Повечето са бездушни, злобни и коварни.Нищо човешко няма в душите им, а кучетата са предани до края на живота си.Макар да ги бият пак стоят при стопанина си , защото го обич с цялото си сърце. Живота ни е направил нещостни , а нещастните хора са злобни, а с такъв народ не се гради бъдеще. Сами сме си виновни и не трябва да си избиваме комплексите на беззащитни животинки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *