Арда се готви за последния си мач за годината (ВИДЕО)

С настроение сред футболистите на Арда премина поредната им тренировка преди последната среща за полусезона, съобщиха от клуба.
В последния двубой за 2018-та година те излизат като гости срещу отбора на Струмска слава. Мачът е от XVII кръг на Втора лига и ще се играе на 8 декември от 14:00 часа на стадиона в Радомир.
Днес всички играчи бяха включени в заниманието, водено от наставника Стойчо Стоев.
С лека травма е Георги Андонов, а Димитър Алексиев продължава да тренира на облекчен режим.
До петък футболистите ще се подготвят в Кърджали, след което заминават на лагер в София.
Във временното класиране Арда  се нареждана трето място и има в актива си 28 точки, а от клуба, със съдействието на спонсора си, организират пътуване за срещата в събота. За мача се тръгва от стадиона в 08:00 часа. Билетът за организирания транспорт е 22 лева и включва пътуването в двете посоки с автобус .„Трима от нашите фенове печелят и квота да пътуват безплатно до Радомир. Последният мач за 2018-та година ще могат да гледат  Денис Алиев от кърджалийския квартал „Гледка“, Гюрел Гюнгйор от Черноочене и  Станчо, също от Kърджали, който е един от най-верните привърженици на АРДА“, допълват информацията от фенклуба.

Записването става на  GSM 0889 735 079 или с лично съобщение в групата на „Футболен фен клуб АРДА Кърджали“ във Фейсбук.

Феновете могат да се възползват и от различните приложения за мобилни телефони, като изпратят съобщение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *