КРИБ в Кърджали ще отличи най-добрите компании в областта

Лазар Попов – Председател на УС на КРИБ-Кърджали

На 12 декември областната организация на КРИБ в Кърджали ще проведе заключителното си годишно събрание. На него ще бъдат поканени и областният управител, кметовете на общините в областта, както и компании, които не са членове на организацията.
Отличия ще бъдат раздадени в няколко категории: Инвеститор на 2018г., Технологична компания на 2018 г., Работодател на 2018 г., Социално отговорна компания на 2018г., Качество и конкурентоспособност на 2018г. и Специална награда на 2018г.
Председателят на бизнес-организацията Лазар Попов сподели:
В края на годината КРИБ-Кърджали, като регионална организация правим събитието, за да връчим  призове на отличени компании. Тази година разширяваме кръга на участниците и включваме и общините, които допринасят доста за развитието на региона. Освен всички членове на КРИБ-Кърджали, има поканени външни компании, включително и национални компании, които ще бъдат отличени с призове. Идеята е по този начин да отличим социално-отговорни компании, организации и институции, които допринасят за развитието на региона.
На събитието са поканени  всички кметове на областта, областния управител, очаква и потвърждение от управителния съвет на КРИБ в София. 
Церемонията по награждаването ще се състои на 12 декември от 16 ч. в конферентна зала на хотел „Арпезос“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, попълнете полето. *